Zeer tijdelijke korting op onze mondmaskers. Productietijd van 7 werkdagen.

Gepersonaliseerde mondmaskers.

 Je kan via onze website je mondmasker volledig personaliseren naar wens. We hebben tal van leuke designs voor je klaar staan. Wil je het sober, stoer of super opvallend? Wij hebben steeds een design dat voor je past.


Ontdek onze nieuwe Communiecollectie:
Astrid en Bram Coppens

​Wat zijn we blij dat Astrid en Bram ons hebben uitgekozen om dit belangrijke moment voor hun vast te leggen. Astrid is en Bram hebben er ondertussen een flinke dochter Billie-Ray bij.

Wij hebben het doopsuiker en de geboortekaartjes mogen vezorgen van dit kleine wondertje. Het thema was een mix van hun roots Amerika (Los Angeles) en België. Waarin we de "Gentse Neuzen" de "Antwerpse Handjes" en de "lifeguard tower" hebben gebruikt. Het resultaat kan je bewonderen op onze FB of Instagram pagina.


Ruth Beeckmans

Ruth en haar man Gary verwachten hun tweede kindje en wat zijn we trots om te mogen dat ze onze showroom hebben bezocht. We mogen het geboortekaartje, doopsuiker en de bijhorende cadeautjes ontwerpen. De bevalling wordt verwacht in September. Dus tot dan moeten we ons inhouden om iets te vertellen over het concept.

Ruth schitterende onlangs nog als Sandra Verbeeck in 'Studio Tarara' en was ook eerder te zien in tal van VTM-programma's zoals 'Safety First', 'WAT ALS?' en 'Beste Kijker's.


The King Of Print

Superleuk dat je meer over ons wilt weten, we vertellen je graag meer over wat we juist allemaal doen.
Bij ons breng je jouw muur of interieur tot leven met unieke fotoproducten welke jij zelf kan personaliseren. Wij laten iedereen de ontwerper zijn!

Wij houden van het leven en hebben een passie voor fotografie. Het vast leggen van mooie momenten die je beleeft met de mensen (en dieren) om je heen. Of ze nu groot zijn of klein. Beleef ze iedere dag opnieuw en deel ze met je familie en vrienden.

Wij zorgen ervoor dat je deze momenten kunt vasthouden, door ze af te drukken op zelf ontwikkelde originele decoratie items.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Please enable the javascript to submit this form