Zeer tijdelijke korting op onze mondmaskers. Productietijd van 7 werkdagen.

ACRYL BLOK

Het acrylglas is weliswaar heel dik, maar achter die 19mm kunt u niets verbergen. Perfect dus, voor foto's die echt gezien mogen worden. Met dit spectaculaire acryl fotoblok wordt elk detail geaccentueerd.

De kleuren zijn intensiever en de dieptewerking is immens. De truc is weliswaar eenvoudig, maar daardoor niet minder effectief. Het oppervlak is namelijk glanzend en de zijkanten zelfs hoogglanzend. Hierdoor wordt het invallende licht versterk en lijkt uw foto te stralen!

  • ​Uniek diepte-effect.
  • Stralende kleuren.
  • Vormvast en stevig materiaal
  • Bestel eenvoudig en snel in het gewenste formaat

Veschillende formaten:


Afwerking: 

Een foto op een acrylblok heeft een erg persoonlijke uitstraling. Met uw persoonlijke foto's van vakantie, gezien of huisdiren creëert u een gezellige sfeer met de blokken. U kunt de acrylblokken stapelen of juist naar elkaar plaatsen.

De maximale kleurglans krijgt je lievelingsfoto op acryl. Hier wordt uw afbeelding achter de plexi blok gemonteerd en afgewerkt met een wit schutblad. Zo is je foto een echt kunstwerkje.

Kwaliteit: 

Het plexiglas of acryl dat we gebruiken voor uw foto's is van de allerhoogste kwaliteit. De randen van de blokken zijn gepolijst. Dat wil zeggen dat ze glashelder zijn. Dit geeft een supper effect van diepte aan je foto.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Please enable the javascript to submit this form