Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Ontdek onze Communie collectie !

Back to school

Hoe cool is dit ?!

Rugzakjes met ledlicht

Val op in het verkeer met onze leuke rugzakjes…

Enkel voor stoere kids… Als optie zijn de rugzakjes voorzien van LEDlichtjes met herlaadbare batterij. Keuze uit rood licht of RGB lichtjes. Beiden hebben een flikkerende functie.

Ze zijn ideaal voor kindjes van 0-7 jaar of als sportzak voor de oudere kids. Er is plaats genoeg voor een brooddoos, koekje, drinkfles, boekje,… De rugzak is vooraan voorzien van een bijzakje. 

Formaat: B 23cm x H 29cm x D 9cm

Kies je voor LED? SUPER! Je kids zullen in de wolken zijn. De ledjes zijn voorzien van een oplaadbare batterij via USB. Een opgeladen batterij gaat ongeveer 10u mee. Je kan de lichtjes makkelijk aan en af zetten via het knopje aan de zijkant van de rugzak.

Pennenzak

Ook de pennenzak heb je in 2 mogelijkheden. Met of zonder RGB LEDlichtjes. De designs zijn volledig aanpasbaar en identiek aan de rugzakjes, turnzakjes,… zo vormt alles 1 mooi geheel. Met deze pennenzak ben je zeker de coolste van de klas 😉

Formaat: B 19cm x H 8cm

Drinkfles

De drinkfles is voorzien van een aluminium binnenkant, zo blijft de drank mooi fris. Aan de bovenkant is de dop voorzien van een hendel, die het mogelijk maakt om ergens aan vast te haken of om te dragen.

De fles is niet vaatwasbestendig. Om lang plezier te hebben van deze fles was je deze het beste af met de hand.

Formaat: B 7,3cm x H 22cm – 500ml

Brooddoos

Eet je ukje op school ook altijd boterhammetjes, maar raakt de brooddoos al eens zoek? Kies je favoriete design en personaliseer deze met naam of klas,… en de lunchbox zal nooit meer verloren gaan.

Formaat: L 18,3cm x B 12,5cm x H 6cm

Turn- of zwemzak

Ook de pennenzak heb je in 2 mogelijkheden. Met of zonder ledlichtjes. De designs zijn volledig aanpasbaar en identiek aan de rugzakjes, turnzakjes,… zo vormt alles 1 mooi geheel.

Formaat: B 29cm x H 41cm

Combineer erop los...

Mix and match

Super leuk hoe alles combineerbaar is met elkaar. Start het school jaar op een originele en leuke manier. Mix and match er maar op los.