Zeer tijdelijke korting op onze mondmaskers. Productietijd van 7 werkdagen.

BEHANGPAPIER

Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken. Dan bent u verzekerd van kwaliteit voordat we gaan drukken.

Wij kunnen uw behangpapier op maat maken. Bijvoorbeeld wil u in een bepaald thema werken voor de kinderkamer, het thema van het geboortekaartje. Dan kan dit, wij maken vervolgens een proefdruk voor u aan die u dan kan goedkeuren.

Uiteraard kan u ook steeds met 1 bepaalde foto of patroon aan het werk gaan.

  • ​Prijs: Vanaf €25,50/m2.
  • Kwaliteitscontrole voor afdrukken.
  • Snelle levering.


​Wij leveren maatwerk


Maatwerk 

Met een patroon of een mooie foto, zo creëert u een moderne en gezellige sfeer.

We krijgen heel veel de vraag van klanten om behangpapier te ontwerpen in een bepaald thema of in het thema van het geboortekaartje.

Dit is allemaal mogelijk. Stuur ons gerust enkele afbeeldingen door van patronen of schetsen van jullie idee. Wij gaan vervolgens aan de slag om je idee digitaal om te zetten in een hip behangpapier.

Wij sturen dan ook steeds een proefdruk van hoe het behangpapier er zal komen uit te zien.


Montage

Het monteren van je fotobehang op de muur:

Het opplakken van het fotobehang of wel vliesbehang is erg gemakkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en plakt de banen van boven naar beneden en van links naar recht naast elkaar.

Er wordt ook steeds een montagehandleiding meegeleverd bij je bestelling. Hier staat alles mooi in uitgelegd stap voor stap.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Please enable the javascript to submit this form