Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Ontdek onze Communie collectie !

Bloem- of borrelplankje

Bloem- of borrelplankje

Wat een leuke potjes. Onze bloem- of borrelplankjes zijn multi inzetbaar. Je kan ze gebruiken voor kleine bloempotjes, als een borrelplankje met lekkere tapas of in de badkamer, gevuld met oorstokjes, watjes,… En ze worden nog veel leuker met je favoriete foto’s. Dit bloem- en borrelplankje kan je voor elk moment gebruiken: moederdag, een verjaardag, communie, een leuke decoratie voor thuis,… .

Plantjes of andere vulling niet inbegrepen.

We hebben ze in verschillende designs.

Let your dreams blossom

Hoe gebruik jij het plankje?

Verras de jarige, je mama, meter of oma met dit leuke bloem- of borrelplankje. 

Bloemplankje: zijn ongeveer 6cm hoog en zijn ideaal voor de mini plantjes die je kan vinden in een planten speciaalzaak.

Borrelplankje: Plaats er broodstengels in met een beetje ham, enkele wasabi nootjes en wat kaasjes. Super leuk om te presenteren bij de hapjes. Let op: het plankje is enkel met de hand afwasbaar. 

Voor de badkamer: Vul de potjes op met oorstokjes, watjes en leuke borsteltjes. Een eyecatcher in de badkamer of het gastentoilet.

Potjes hangen vast aan het plankje, kunnen niet verplaatst worden. Bij het ontwerpen van de potjes is de bovenste foto de voorkant. Onderste foto, de achterkant.

Voor elk wat wils

Stijlvol
&
uniek

Materiaal: Stevige Kunststof (wit of zwart: afhankelijk van de beschikbaarheid), waterbestendig. Enkel met de hand afwasbaar.

Personaliseer naar wens!

Bestel je bloem- of borrelplankje in 3 stappen. Je kiest één van onze hippe designs, je personaliseert de potjes met een leuke tekst en upload daarna je foto, ook het plankje kan je met een leuke tekst of quote personaliseren.

Een bloemetje voor elk moment ...