Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Heb je onze leuke kerstcadeaus al gezien?
Bloempot

Bloempotjes

Bloemen fleuren je op. En het wordt nog leuker als je de potjes kan gaan personaliseren met een leuk motief of met je favoriete foto’s.Deze bloempotjes kan je voor elk moment gaan gebruiken: moederdag, een verjaardag, communie, een leuke decoratie voor thuis,… .

Plantjes niet inbegrepen.

We hebben ze in 2 verschillende formaten.

Let your dreams blossom

Mini of Groot?

Verras de gasten op jullie feest met een uniek en tof mini-bloempotje met foto’s van het feestvarken, trouwkoppel of baby,… Meter, oma, peter of opa zet je extra in de bloemetjes met een grote versie.

De mini-bloempotjes: zijn ongeveer 6cm hoog en verkrijgbaar vanaf 10 stuks, ideaal als bedankje voor iedere gast op het feest.

De grote bloempot: zijn ongeveer 13cm hoog en zijn per stuk verkrijgbaar. Ideaal voor een origineel meter of peter geschenk.

Personaliseer je potje naar wens, kies je favoriete design en personaliseer ze met een mooie foto.

Voor elk wat wils

Stijlvol
&
uniek

De mini bloempotjes zijn geschikt voor de allerkleinste vetplatje. Je vindt deze terug in een bloemenspeciaalzaak.

Personaliseer naar wens!

Bestel je bloempot in maar 3 stappen. Je kiest één van onze hippe designs, je personaliseert het opschrift op het voetje en upload daarna je foto. 

Je kan de bloempotjes ook combineren. Bvb voor een trouw, geef je de getuigen en ouders de grote versie en voor alle andere gasten de mini versie.

Een bloemetje voor elk moment ...