Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Ontdek onze Communie collectie !

Communie of lentefeest

BEDANKJES

Ben je op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? My Creative Prints is gespecialiseerd in gepersonaliseerde bedankjes!

Eén van onze troeven is onze creativiteit: Onze volledige communiecollectie is origineel en alleen te verkrijgen bij ons. Alles wordt binnenshuis geproduceerd. 

VOOR EEN GESLAAGD COMMUNIE- of LENTEFEEST

Voor elk wat wils

Stijlvol
&
uniek

Niets is leukers dan de gasten op jullie feest te bedanken met een origineel geschenkje. Die ze nadien ook nog eens kunnen bewaren of gebruiken. VOOR EEN BLIJVENDE HERINNERING …

Enveloppenkist

Weet het feestvarkentje ook niet wat hij/zij moet vragen als geschenkjes? Vraag een centje, dan kiest hij/zij zijn eigen presentje…

Kleed je tafel aan met deze leuke enveloppenkist! Zo kan je op een veilige en stijlvolle manier alle envelopjes met de centjes bewaren. De box wordt geleverd met een slotje en bijhoudende sleutel.

Vergeet meter & peter niet!

Een leuke herinnering aan een mooie dag...

Zeg het met een bloemetje … Meter en oma zijn zeker fan van deze leuke gepersonaliseerde bloempot. Dit is een blijvende herinnering aan een mooie dag.

Op zoek naar een origineel geschenkje voor peter of opa? Dit zijn onze glas onderleggers: origineel, gepersonaliseerd en vooral STOER!

last van keuzestress ?

Kies voor onze: "Triple silhouette"

Deze is beschikbaar 3 verschillende silhouetten op 1 houder. Ideaal voor wie keuzestress heeft. Let op dat je hier voor de zelfde “soort” pose gaat voor het mooiste resultaat!