Zeer tijdelijke korting op onze mondmaskers. Productietijd van 7 werkdagen.

Geboortecollecties

Ben je op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Neem alvast een kijkje op onze webshop. My Creative Prints is gespecialiseerd in zowel grafische geboortekaartjes als geboortekaartjes met een foto van je pasgeboren wondertje.

Eén van onze troeven is onze service: We streven ernaar om uw doopsuiker, geboortekaartjes, geschenkjes voor meter en peter,… afgewerkt te hebben in een snelle levertijd.

Unieke uitsnitten en vormen

My Creative Prints is een trendzetter in het ontwerpen en creëren van speciale geboortekaarten en doopsuiker. Wij hebben ook de mogelijkheid om uw geboortekaartjes in elke vorm of snit te maken. Voorbeeld: bij het thema "Een wolk van een baby", kunnen wij uw geboortekaartje en doopsuiker uitsnijden in de vorm van een wolk. Door ons ultra modern machinepark kunnen we u bijna alles aanbieden.

Kortom: Als u het kan bedenken kunnen wij het voor u maken!


 Grafische collecties 

 Geboortekaartjes met bijhorend doopsuiker in een grafisch thema maak je gemakkelijk en snel in onze editor.

​​ Collecties met foto 

 Werk je graag met een fotootje van je pasgeboren baby'tje bekijk dan zeker deze mooie collectie

Collectie op maat

Start je graag van een wit blad of heb je een leuk idee. Bekijk hier dan onze eindeloze mogelijkheden en vormen.


Natalia 

Ook Natalia en Frederik kozen voor ons maatwerk. We hebben hun passie en liefde voor Barbados en surfen gecombineerd. Zon, zee en strand daar hoort uiteraard een leuke palmboom bij en een toffe oester. Ook het display bestaat uit een grote hippe palmboom met als legboorden de surfplankjes.

 Matteo Simoni

​Matteo en Loredana zijn beiden surfers, dus het thema voor de geboortekaartjes en doopsuiker was snel gekozen. Ze kozen voor een lampionnetje gevuld met zand en schelpjes, een plantje met een plantenstekje en een lolly in een stijlvol doosje. Alles werd gepresenteerd op een gepersonaliseerde herinneringsbox, waar de eerste babyspulletjes in kunnen bewaard worden.


Astrid Coppens 

​Astrid en Bram hebben er ondertussen een flinke dochter bij, genaamd Billie-Ray. Wij hebben het doopsuiker en de geboortekaartjes mogen verzorgen van dit kleine wondertje. Het thema was een mix van hun roots Amerika (Los Angeles) en België. Waarin we de "Gentse Neuzen", "Antwerpse handjes" en de "Lifeguard Tower" hebben verwerkt.Ruth Beeckmans 

Ruth en haar man Gary zijn bevallen van hun tweede dochtertje. Wat zijn we trots hen te mogen verwelkomen in de studio. We zijn vertrokken van een foto waarop grote zus stond, fietsend met een ijskar. Deze hebben we overgetekend en gebruikt als basis van het ontwerp. Als doopsuiker hebben we heerlijke "doopsuiker-ijsjes" en leuke pop-up doosjes gemaakt die werden gepresenteerd op een originele display waar de 'Table Mountain' in is verwerkt = geboorteplaats van de papa.


Proefdruk

Natuurlijk wil ook jij je baby'tje introduceren op een originele en stijlvolle manier. Daarom kan je bij My Creative Prints op voorhand een proefpakket bestellen. In het proefpakket zitten alle kaartjes van de gekozen collectie. Je vind het proefpakket gemakkelijk terug bij elke collectie.

Hoe werkt het?

  1. Kies je gewenste collectie.
  2. Voeg het proefpakket toe aan je winkelmandje.Levering

Doopsuiker: Bestel op voorhand je doopsuiker zo kan je deze mooi voorbereiden en staat deze klaar voor de grote dag. We hebben een standaard productietijd van 7 werkdagen. 


Geboortekaartjes: Deze nemen we voor in productie. Bij geboorte van je baby'tje vul je de laatste gegevens in op je reeds gemaakte kaartje in =>  "mijn ontwerpen". Plaats je bestelling voor 10u dan wordt deze dezelfde werkdag nog verstuurd.


Afhalen

Ook kan je steeds de bestelling komen afhalen in onze Printshop. Zo heb je deze nog sneller in je bezit. Wij geven je dan een seintje van zodra je deze kan komen afhalen Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Please enable the javascript to submit this form