Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Heb je onze leuke kerstcadeaus al gezien?

Geboortecollecties

Ben je op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Neem alvast een kijkje op onze webshop. My Creative Prints is gespecialiseerd in zowel het geboortekaartje als het doopsuiker. Zodat alles mooi bij elkaar past en één gehad vormt.

Eén van onze troeven is onze creativiteit: Onze volledige doopsuikercollecties is exclusief verkrijgbaar bij My Creative Prints. Alles wordt binnenshuis bedacht, uitgewerkt en geproduceerd. 

Heb je zelf een idee, maar je vindt nergens dat ‘tikkeltje’ meer? Vertel ons je wens, wij kijken of we het kunnen realiseren.

Voor elk wat wils

Stijlvol
&
uniek

Presenteer je doopsuiker op een stijlvolle manier. Dit kan met een display of met een geboortebox, voor een blijvende herinnering! 

trots op deze collecties!

WAUW...
héél hoog
bezoek

Ook de geboortecollecties van Natalia Druyts, Astrid Coppens, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni,  Tatyana Beloy, Aagje Van Wallegem, Minhee Bervoets, … hebben wij mogen verzorgen. EN OF WE ER TROTS OP ZIJN!

Proefpakket

Twijfel je over welk kaartje het beste bij jullie past? Vraag ons proefpakket aan. Gepresenteerd in een prachtige doos vind je een staaltje van je favoriete kaartje in de verschillende papiersoorten. Samen met onze uitleg brochure en een leuke VERRASSING! ​

Welke voorkeur heb jij?

Geboortecollecties
met FOTO of liever GRAFISCH?

We hebben verschillende geboortecollecties met een GRAFISCHE lay-out. We proberen deze op regelmatige basis aan te vullen, zodat je telkens kan genieten van de laatste trends.

De geboortecollecties met een FOTO komen weldra online. Momenteel zijn we achter de schermen hier volop aan bezig. Nog even geduld 😉

Onder het motto: Wat je zelf doet, doe je beter...

BLANCO designs

Ontwerp je alles liever zelf? Dan kan je met onze blanco templates aan de slag. Zo heb je toch een origineel product met een “touch” van je eigen stijl…

Doopsuiker met STIJL

meter en peter foto

Vergeet meter en peter niet!

Verras meter, peter, oma of opa met een origineel geschenkje! Neem even een kijkje in ons assortiment. 

Van champagneboxen, silhouettes, dienbladen, notitieblokhouder, koekendoos,…

Ook zij zijn een cadeautje waard!