Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Bewonder hier onze nieuwe Communiecollectie...

Creëer jouw unieke geboortekaartjes

Proficiat !!

Een wondertje op komst?

Dan ben je vast op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral iets heel bijzonder om dit prachtige nieuws aan de wereld te verkondigen…

Zoek niet verder! Wij hebben alles wat jullie zoeken…

Je kan bij ons terecht voor de geboortekaartjes, doopsuiker, cadeautjes meter & peter, maar bv. ook decoratie voor de babyborrel of aankleding van de feesttafel…

Voor elk wat wils

Uniek &
zo origineel !

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Graag een collectie met een fotootje van je pasgeboren wondertje of neem je liever een grafisch kaartje? Beiden zijn mogelijk. 

Ga voor een TOTAALCONCEPT

Je doopsuikertjes zijn helemaal af wanneer je voor een totaalconcept gaat.

Eén van onze troeven is onze creativiteit: onze volledige collectie geboortekaartjes en doopsuiker zijn exclusief verkrijgbaar bij My Creative Prints. Alles wordt binnenshuis bedacht, uitgewerkt en geproduceerd, zodat alles mooi bij elkaar past en één geheel vormt. Van het geboortekaartje, doopsuiker tot de display.

Verras ook peter of meter, oma & opa met een origineel geschenkje zoals bv. een bloempot, droogbloemplankje, een kubus vol mooie foto’s van het pas geboren wondertje,…

Geboortekaartjes

Wondermooie

geboortekaartjes

Vóór 10u besteld = zelfde dag op de post.

Twijfel je over welk geboortekaartje het beste bij jullie past? Vraag dan een  proefpakket aan van je favoriete kaartje. Gepresenteerd in een prachtige doos vind je het staaltje van je favoriete geboortekaartje, een uitleg brochure en een leuke VERRASSING! Kies eerst je favoriete geboortekaartje, pas deze aan naar wens via onze editor en bestel dan 1 stuk = proefpakket.

DIY Doopsuiker

DIY doopsuiker

Doosjes, zakjes, zeep, kaarsen,... voor elk wat wils.

ONS ADVIES: Ga voor verschillende soorten doopsuiker. Zo kunnen de bezoekers hun favoriete bedankje kiezen. In onze shop vind je DIY doopsuiker voor élk budget!

Levering: 4 à 5 productiedagen.

Presenteer je doopsuiker op een stijlvolle en bijpassende display. We hebben verschillende soorten in het assortiment. Ook deze kunnen met of zonder een fotootje verkregen worden.

Kaartje op maat...

Maak een afspraak in onze showroom

Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet goed waar te beginnen of ben je gewoon niet zo goed met de computer? Maak een afspraak en kom even langs in onze showroom of vraag extra hulp via onze ‘live chat’ hier op de webshop. We zijn er om jullie te helpen! 

KAARTJE OP MAAT: Vind je onze stijl leuk, maar staat jouw favoriete kaartje er niet tussen? Dan ga je best voor een ontwerp op maat. We starten hierbij van een blanco blad en komen samen tot het perfecte kaartje, volledig naar jullie stijl en wensen.

WAUW, hoog bezoek!

Geboorteconcept met klasse...

We hebben al veel leuke geboorteconcepten mogen uitwerken, ook voor deze toppers… dit zijn enkele gezichtjes die jullie vast kennen ;)

Natalia Druyts, Astrid Coppens, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni, Tatyana Beloy, Aagje Van Wallegem, Minhee Bervoets, … zij kwamen langs in onze showroom voor een geboorteconcept op maat. 

Zowel het geboortekaartje, doopsuiker als het presentatiestuk is volledig in dezelfde stijl ontworpen. Heb je zelf een leuk idee? Maak een afspraak in onze showroom. We helpen je graag je droom ontwerp te realiseren.

METER & PETER

EEN LEUKE VRAAG

Koekendoos

Een koekendoos vol lekkers, met een wel heel bijzondere vraag! Tip: je kan de doos ook vullen met een tutje, echo, persoonlijk briefje,… zo maak je het geheel nog specialer.

Rompertje

Hoe schattig is dit rompertje… Verras opa, oma, meter of peter met een rompertje met een heel speciale vraag. Wedden dat ze meteen wegsmelten ;)

 

Mok

Zet voor meter of peter een heerlijk mokje koffie en verras hen met een leuke vraag. Je kan er meteen op klinken ;)

Feestje

Babyborrel of doopsfeest?

Maak je feestje helemaal af met gepersonaliseerde placemats, wegwijzers, een welkomstbanner,… Alles kan je mooi op elkaar afstemmen voor een stijlvol feest!

Cadeautjes
Vergeet meter & peter niet
Ons atelier
My Creative Prints

Maatwerk I Als onze designs worden binnenshuis ontworpen? Maatwerk is dus geen probleem.

My Creative Prints

Druk I Zowel de stoffen als harde materialen worden in ons eigen atelier gedrukt of gesublimeerd.

My Creative Prints

Frezen & snijden I We hebben een digitale frees & snijtafel, Iedere vorm is dus kinderspel.

My Creative Prints

Confectie I In ons eigen naaialtelier komen al deze leuke designs tot leven. Van portemoneetjes tot slaapzakken,…

onze showroom

breng ons een bezoekje...

KAARTJE OP MAAT: Vind je onze stijl leuk, maar staat jouw favoriete kaartje er niet tussen? Dan ga je best voor een ontwerp op maat. We starten hierbij van een blanco blad en komen samen tot het perfecte kaartje, volledig naar jullie stijl en wensen.

My Creative Prints
Werking

Levering doopsuiker

Bestel je favoriete doopsuiker ruim op voorhand. Zo heb je voldoende tijd om alles te vullen en af te werken.

Wij hebben een productietijd van 4 à 5 werkdagen ongeveer.

Vergeet zeker niet je suikerbonen, snoep, touw, … mee te bestellen, zo kan je direct aan de slag.

TIP: Bewaar je afgewerkte doopsuikertjes in een gesloten doos in een koele ruimte!

Levering geboortekaartjes

Geboortekaartjes besteld voor 10u ‘s morgens, gaan dezelfde dag nog op de post of kunnen afgehaald worden in onze showroom.

Maak het kaartje op voorhand aan en plaats deze in je “ontwerplijst”. Wanneer je bent bevallen kan je gemakkelijk de laatste gegevens van je babytje invullen.

Wanneer kom je best langs voor een geboortekaartje op maat?

We raden aan om te starten rond je 5de maand zwangerschap. Ben je vroeger of verder in de zwangerschap is dit zeker geen probleem, maar om alle stress te vermijden kom je best op tijd. Zo kan alles mooi naar wens aangemaakt worden en zijn aanpassingen nag mogelijk.

Enveloppen & receptiekaartjes

Bestel je enveloppen op voorhand mee met je doopsuiker. Ook de receptiekaartjes kan je al in de enveloppen stoppen. Wanneer je kindje geboren is moet je dan niet meer nadenken wie wel of wie niet naar de babyborrel komt en kunnen de kaartjes sneller op de post, zo bespaar je de kersverse papa’s een hoop stress ;)