Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Ontdek onze Communie collectie !

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes voor elk wat wils.

Laat je verrassen door onze mooie collecties.
Ben je op zoek naar geboortekaartjes met iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Neem alvast een kijkje op onze webshop. My Creative Prints is gespecialiseerd in zowel de geboortekaartjes als het doopsuiker. Zodat alles mooi bij elkaar past en één geheel vormt.

Eén van onze troeven is onze creativiteit: onze volledige collectie geboortekaartjes en doopsuiker zijn exclusief verkrijgbaar bij My Creative Prints. Alles wordt binnenshuis bedacht, uitgewerkt en geproduceerd. 

Geboortekaartjes

met een foto of
een grafisch geboortekaartje

Geboortekaartjes hebben we in alle vormen en maten. Van standaard vierkant tot een leuke uitsnit. Je kan de geboortekaartjes volledig naar wens personaliseren. 

Geboortekaartjes met klasse!

WAUW... héél hoog
bezoek voor onze geboortekaartjes...

Ook de geboortekaartjes van Natalia Druyts, Astrid Coppens, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni,  Tatyana Beloy, Aagje Van Wallegem, Minhee Bervoets, … hebben wij mogen verzorgen. EN OF WE ER TROTS OP ZIJN!

Ook het doopsuiker mochten we in dezelfde stijl ontwerpen. Van hippe geboortekaartjes tot geboortekaartjes met klasse…

Wens je ook een geboortekaartje/ geboortesuiker op maat? Maak snel je afspraak.

Een favoriet geboortekaartje?

Twijfel je over welk geboortekaartje het beste bij jullie past? Vraag dan een  proefpakket aan van je favoriete kaartje. Gepresenteerd in een prachtige doos vind je het staaltje van je favoriete geboortekaartje, een uitleg brochure en een leuke VERRASSING! Kies eerst je favoriete geboortekaartje, pas deze aan naar wens via onze editor en bestel dan 1 stuk = proefpakket.

Wens je liever een kaartje op maat?

Kom je graag even langs naar onze showroom of heb je liever een video-call vanuit je eigen zetel? Beiden zijn mogelijk.

Onze grafische designers staan te popelen om jullie te ontmoeten en onze showroom aan jullie voor te stellen. Je kan voelen aan de kaartjes, snuffelen aan de doopsuikertjes en even in alle rust de mogelijkheden bekijken. We plannen jullie een uurtje in, in onze agenda waar jullie onze volledige aandacht krijgen. Breng alvast je ideeën mee. Denk al even na over tekstjes, kleuren en een vorm,…

Een voorkeur?

Geboortekaartjes
met FOTO of liever iets GRAFISCH?

We hebben verschillende geboortekaartjes met een GRAFISCHE lay-out. We proberen deze op regelmatige basis aan te vullen, zodat je telkens kan genieten van de laatste nieuwe trends onder de geboortekaartjes.

Ook de geboortekaartjes met een FOTO zijn een echte topper! Laat de mensen meegenieten van de eerste uren van jullie kleine spruit. Een geboortekaartje met foto zegt meer dan 1000 woorden…

Wauw... babyschoentjes!

Gratis bij een bestelling geboortekaartjes en doopsuiker

Wat een prachtige babyschoentjes! Wie wil deze nu niet 😉 Je krijgt deze volledig GRATIS bij een bestelling geboortekaartjes en doopsuiker vanaf €350,00.  Bestel de doopsuikertjes op voorhand, zo kan je ze al tijdig klaar maken. De schoentjes worden dan meegegeven bij het pakketje van de geboortekaartjes. 

De schoentjes zijn super zacht van stof, aangenaam, warm en WASBAAR. Je kan ze tot 60°C wassen. Wil je de schoentjes in meer kleuren en designs, ook dit kan. Je kan de babyschoentjes terug vinden op onze webshop en volledig naar wens personaliseren. Maak maar al een plaatsje vrij in de dressing 😉

Onder het motto: Wat je zelf doet, doe je beter...

Geboortekaartjes ontwerpen

Ontwerp je de geboortekaartjes liever zelf? Dan kan je met onze blanco templates aan de slag. Heb je zelf een patroontje of een leuke lay-out. Dan kan je deze in onze editor uploaden in onze blanco collecties.

Zo heb je toch een origineel product met een “touch” van je eigen stijl. Jullie geboortekaartjes zullen zo extra uniek zijn.

Levertijd van de geboortekaartjes?

Geboortekaartjes besteld voor 10u? Dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog verstuurd. Haal je de geboortekaartjes liever op, dan is dit dezelfde dag nog mogelijk bij ons in de printshop. Geboortekaartjes besteld in het weekend of vrijdag na 10u, worden de maandag verzonden.

Geboortekaartjes en Doopsuiker

My Creative Prints is al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van geboortekaartje en bijhorend doopsuiker. We werken hoofdzakelijk altijd met afgewerkte collecties. Van ieder geboortekaartje kan je dan ook alle doopsuikertjes krijgen. Ook deze zijn volledig aanpasbaar naar eigen wens en stijl.

Presentatiestukken

Ben je opzoek naar iets origineels om het geboortekaartje en doopsuiker op te presenteren? Wat dacht je van onze geboortebox. Deze kan je volledig in de stijl krijgen als het geboortekaartje en het doopsuiker.

Nadien kan je de box opvullen met de eerste spulletjes van je baby’tje. Door het schuifdeksel kan je alles mooi en stofvrij bewaren. Wil je hem gebruiken voor de presentatie van het geboortekaartje en doopsuiker? Dan past het deksel achteraan in de gleuf waardoor hij mooi recht staat.

Hoe werkt onze editor?

Stap 1: Bewaar & deel

Bij het maken van uw geboortekaartjes of doopsuiker kies dan zeker voor “BEWAAR & DEEL” je ontwerp. Het ontwerp wordt dan 3 maanden voor u bewaart. Je kan het ook delen met uw partner of vrienden, zo kan iedereen zijn mening geven 😉

Stap 2: Lay-out bewerken

Je kan de geboortekaartjes volledig naar wens personaliseren. Je kan alles wijzigen van plaats, kleur, grote,…

Let op dat je zeker alle zijdes en voorkanten bewerkt. Wens je het ontwerpveld iets groter, gebruik de 2 pijltjes recht boven.

Opslaan doe je via de groene button.

Stap 3: Deel ontwerplijst

Door het ontwerp van je geboortekaartje en of doopsuiker  te bewaren kan je nadien makkelijk nog iets aanpassen of wijzigen. Je kan de lijst ook delen met je partner of vrienden.

Via je ontwerplijst kan je het correcte aantal ingeven en makkelijk bestellen

Veel gestelde vragen.

Geboortekaartjes

Kies bij de geboorte van jullie wondertje voor een  uniek en originele geboortekaartjes van My Creative Prints. Onze geboortekaartjes volgen de laatste nieuwe trends. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos, hip of lief geboortekaartje? Laat je inspireren door de verschillende collecties ontworpen door My Creative prints. Graag een proefdruk van je geboortekaartje ontvangen? Dat kan! Bekijk de mogelijkheden bij onze geboortekaartjes.

Geboortekaartjes ontwerpen

Liever zelf jullie geboortekaartjes maken? Heb je een leuk idee maar vind je niet de juiste vorm? Kies dan voor de  “blanco” geboortekaartjes. Verwijder, verplaats of verander de illustraties en experimenteer met verschillende lettertypes, achtergronden, quotes,… Maak zo de geboortekaartjes volledig naar je eigen stijl. Vier de geboorte van jullie wondertje met één bijzondere geboortekaartjes. En laat jullie vrienden en familie meegenieten van het prille begin van het nieuwe leven. 

Geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes voor een meisje vind je bij My Creative Prints in veel verschillende stijlen. Tal van keuze uit vormen, kleuren, formaten en materiaal,… Ben je op zoek naar lieve en klassieke geboortekaartjes of gaat jouw voorkeur uit naar stoere en hippe geboortekaartjes? Zelf een idee? Kies dan voor een blanco geboortekaart en voeg zelf tekst, achtergronden en illustraties toe maak zo het kaartje helemaal jullie stijl!

Originele geboortekaartjes

Geboortekaartjes van My Creative prints worden volledig binnenshuis ontworpen, gecreëerd en geproduceerd. Onze geboortekaartjes en doopsuikers zijn geïnspireerd op de laatste trends. Laat je inspireren en verrassen door onze collectie geboortekaartjes variërend in de stijlen van: stijlvol, uniek tot origineel. Geboortekaartjes met 1 hoofdkleur zijn de trend voor het moment. Combineer deze met bijhorende doopsuiker en maak zo de mooiste geboortecollecties!

Geboortekaartjes maken

Bij My Creative Prints kan je op twee manieren aan de slag om zelf het geboortekaartjes te ontwerpen.

1) Kies een bestaand ontwerp als basis en maak het helemaal naar je eigen stijl.

2) Zelf een geboortekaartje ontwerpen vanuit een blanco geboortekaartje. Sla het ontwerp op in je ‘ontwerplijsten’. Geef ze een duidelijke naam. Bvb.: geboortekaartjes online of hippe geboortekaartjes. Zo vind je deze makkelijk terug. Je kan je ontwerplijst delen met je partner, meter of peter. Ook zij kunnen het geboortekaartje bekijken, aanpassen of goedkeuren.

Geboortekaartjes bij BV's

Heb jij ze al gespot? Onze geboortekaartjes van Natalia Druyts, Astrid Coppens, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni,  Tatyana Beloy, Aagje Van Wallegem, Minhee Bervoets, … 

Wat zijn we trots dat we hen bij ons hebben mogen ontvangen voor hun geboortekaartjes en doopsuiker. Met elk hun eigen collectie, hun eigen stijl en hun eigen keuze van materiaal voor hun geboortekaartje.

Ben je zelf een BV of een influencer? Neem dan zeker contact met ons op. We kunnen altijd een samenwerking bekijken.

Tot hoelaat kan ik de geboortekaartjes bestellen?

Je kan eender wanneer je geboortekaartjes bestellen. Voor de geboortekaartjes hebben we volgende productietijd: geboortekaartjes besteld op maandag tot en met vrijdag voor 10.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Geboortekaarten besteld in het weekend (vanaf vrijdag na 10.00u) worden de geboortekaartjes maandag verzonden. Je ontvangt een track & trace van dpd zodat je je pakketje makkelijk kunt volgen. Je hebt ook de mogelijkheid om de geboortekaartjes af te komen halen in onze printshop. Je zal dan een berichtje krijgen van zodra de geboortekaartjes klaar liggen voor afhaal.

Geboortekaartjes in een toffe vorm

We hebben heel wat geboortekaartjes in het assortiment met een leuke vorm. Er komen wekelijks nieuwe vormen en nieuwe designs van geboortekaartjes bij om telkens mee te zijn met de laatste nieuwe trends. We gaan steeds voor de unieke en hippe geboortekaartjes. Laat je familie en vrienden weten dat jullie wondertje is geboren met een geboortekaartjes volledig in jullie stijl.

De geboortekaartjes van My Creative Prints zijn stijlvol, uniek, modern, hip, tijdloos en vooral HARTverwarmend. Voor een blijvende herinnering.

 

Geboortekaartjes zelf ontwerpen, kan dat?

Je kan het geboortekaartje voor jullie wondertje zelf ontwerpen in op onze webshop. In onze editor kan je van een blanco geboortekaartje beginnen. Je past het volledig aan naar eigen wens. Maak met voorkeur de geboortekaartjes aan via je pc. Het ontwerp van de geboortekaartjes kan je ook vergroten in onze editor. Druk (in de editor) op de 2 pijltjes rechts boven en het ontwerp zal zo vergroten. Is handig bij het invullen van kleine tekst vakken. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de geboortekaartjes? We kunnen je direct helpen via onze live chat

 

Geboortekaartjes met foto, kan dat?

We hebben een ruime keuze aan geboortekaartjes met foto van je pas geboren wondertje. Kies het model van het geboortekaartje, kies daarna je favoriet design. Voordat het kaartje opent in onze editor kan je de keuze maken om deze op te slaan in ‘de ontwerplijst‘. Doe dit zeker! Dan word je ontwerp tot 3 maanden bewaard. Het ontwerp gaat verloren als je het niet in een ontwerplijst opslaat. Nu kan je de foto toevoegen van jullie kleine wondertje. Pas ook zeker de laatste gegevens aan op het geboortekaartje, zoals lengte, uur, gewicht,…

Geboortekaartjes en doopsuiker samen bestellen?

De sterkte van My Creative Prints zijn onze geboortecollecties. Bij al onze geboortekaartjes kan je bijhorend doopsuiker vinden alsook de display waarop je het doopsuiker kan presenteren, zo bekom je het mooiste geheel en creëer je een echt WAUW-effect. Iedere bezoeker zal in de wolken zijn met zo een bedankje! We zijn al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van originele geboortekaartjes en doopsuiker. Bij My creative Prints vind je geboortekaartjes en doopsuiker die je nergens anders zult vinden. Alles wordt binnenshuis gemaakt en ontworpen alsook de productie nadien.

 

Kan ik de kleuren van de geboortekaartjes aanpassen?

Dit kan zeker! Als onze geboortekaartjes kan je via onze editor makkelijk aanpassen van kleur. Ook het motiefje veranderen is geen probleem. We hebben een grote waaier in onze ‘bibliotheek’ aan mogelijkheden waaruit je kan kiezen om voor jullie het perfecte geboortekaartje te maken.

Wil je een specifiek kleur op je geboortekaartje? Ook dit is mogelijk, ga opzoek naar de “#-code” van het kleur. Deze kan je dat invoegen op de kleurenwaaier. Zo zal alles identiek van kleur zijn.

Heb je vragen? Vraag hulp via onze live chat!