Gepersonaliseerde mondmaskers.

OEKO TEX gecertificeerd - Double micro Satin
Wij maken gebruik van elastische rekkers die rond het achterhoofd lopen. Dit zit comfortabel voor bril gebruikers en langdurig gebruik.

Je kan via onze website je mondmasker volledig personaliseren naar wens. We hebben tal van leuke designs voor je klaar staan. Wil je het sober, stoer of super opvallend? Wij hebben steeds een design dat voor je past.

Bescherm jezelf op een originele manier!
Ook voor bedrijven hebben we heel wat leuke mogelijkheden.

De gezichtsmaskers zijn geen medische maskers. Ze bevatten geen roetfilters, zoals medische maskers van het type N95. Maar ze bieden wel een bescherming en helpen de overdracht van virussen tegen te gaan. Gezichtsmaskers zijn in vele gebieden vereist voor openbaar gebruik en worden nu aanbevolen voor buitenshuis.

  • Kwalitatieve herbruikbare mondmaskers, wasbaar op 90°C
  • OEKO TEX gecertificeerd​ - Double micro Satin
  • Comfortabel ontwerp en mooi aansluitbaar
  • Handgemaakte kwaliteit
  • Belgisch product
  • Gemakkelijk ademenWe hebben een mondmasker
voor iedereen...

Kinderen 

Mannen 

Tieners

Vrouwen 

Voor uw bedrijf

​Onze samenleving is structureel veranderd door de uitbraak van Covid-19. Persoonlijke gezondheid en bescherming zijn een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Wij hebben al heel wat aanvragen gekregen van bedrijven die mondmaskers willen aankopen om hun personeel en klanten te beschermen. En door deze maskers te personaliseren in de huisstijl van het bedrijf komen deze warmer en vriendelijker over dan de traditionele chirurgische maskers. Ze worden zelfs een nieuwe manier om aan marketing te doen.​

Wij helpen je graag met het ontwerp van je masker in de huistijl van je bedrijf.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Please enable the javascript to submit this form