Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Bewonder hier onze nieuwe Communie- en lentefeest collectie.
Gepersonaliseerde
Mondmaskers
Gepersonaliseerde mondmaskers

Stijlvolle gepersonaliseerde mondmaskers

OEKO TEX gecertificeerd – Double micro Satin
Bevestiging: Elastische ronde rekkers voor rond de oren. 

Bescherm jezelf op een originele manier!

Eerst en vooral zijn de gepersonaliseerde mondmaskers zijn geen medische maskers. Ze bevatten geen roetfilters, zoals medische mondmaskers van het type N95. Maar ze bieden wel de bescherming die je nodig hebt voor dagelijks gebruik en helpen de overdracht van virussen tegen te gaan. Bovendien zijn de gepersonaliseerde mondmaskers in vele gebieden vereist voor openbaar gebruik en worden nu bijgevolg aanbevolen voor buitenshuis.

Wasbaar

De gepersonaliseerde mondmaskers zijn wasbaar in de wasmachine in een gesloten lingeriezakje tot 60°C

Belgisch product

Alle gepersonaliseerde mondmaskers worden in onze eigen atelier ontworpen, gedrukt en gestikt. Van stof tot masker!

Comfortabel

Door de elastische rekkers kan je het gepersonaliseerde mondmaskers dragen naar jouw wens.

OEKO TEX gecertificeerd

Ook voor mensen met een huid-allergie zijn de gepersonaliseerde mondmaskers zeer comfortabel om te dragen.

Gemakkelijk ademen

De stof is dubbel gelaagd maar heeft toch een aangenaam gevoel bij het ademen in de gepersonaliseerde mondmaskers.

Personaliseerbaar

Voor een bedrijf, een school,... of gewoon voor je kids of jezelf? Alles is mogelijk met onze gepersonaliseerde mondmaskers !

VTM NIEUWS kwam langs...

VTM NIEUWS kwam bij ons een kijkje nemen naar onze gepersonaliseerde mondmaskers…

De gepersonaliseerde mondmaskers worden van stof tot masker bij ons geproduceerd. Je kan ze eenvoudig via onze editor volledig naar wens personaliseren. Eerst en vooral drukken we jouw gecreëerde lay-out op de OEKO TEX gecertificeerde stof. (Deze is kleurvast bij het wassen). Tenslotte worden deze uitgesneden en gaan ze vervolgens naar onze stiksters. Een snel, betrouwbaar en VOORAL een Belgisch product! En of we fier zijn op onze gepersonaliseerde mondmaskers ;)

Mondmaskers voor iedere leeftijd

Stijlvol & uniek

Je kan via onze website je gepersonaliseerde mondmaskers volledig personaliseren naar wens. We hebben tal van leuke designs voor je klaar staan. Wil je het sober, stoer of super opvallend? Wij hebben steeds een design dat voor je past.

Afwerking mondmaskers

Alle gepersonaliseerde mondmaskers worden afgewerkt met een witte of zwarte decoratieboord die door onze ervaren stiksters wordt gekozen. Doordat de gepersonaliseerde maskers in het midden aan elkaar genaaid worden raden we afbeeldingen af die over de volledige lengte van de maskers worden gebruikt.

OREN: Dit zijn ronde elastische SOFT rekkers die je zelf op maat van je oren kan knopen. Je past het masker even voor je hoofd en knoopt deze op de gewenste afstand.
TIP: Je kan de uiteindes een klein beetje afbranden, zo rafelen ze nooit meer af.

Bedrijven, verenigingen, VZW, evenementen …

Gepersonaliseerde mondmaskers met de huisstijl van jouw bedrijf

Onze samenleving is structureel veranderd door de uitbraak van Covid-19. Persoonlijke gezondheid en bescherming zijn een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Bescherm ook jouw werknemers en cliënteel met een gepersonaliseerd mondmasker.

Gepersonaliseerde mondmaskers in de huisstijl van uw bedrijf, evenement, sportclub,… Deze komen warmer, vriendelijker en vooral professioneler over dan de traditionele chirurgische maskers. Ze worden zelfs een “nieuwe” manier om aan marketing te doen.