Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Heb je onze leuke kerstcadeaus al gezien?
Gepersonaliseerde
Mondmaskers

Stijlvolle mondmaskers

OEKO TEX gecertificeerd – Double micro Satin
Bevestiging: Elastische ronde rekkers voor rond de oren. 

Bescherm jezelf op een originele manier!

De gezichtsmaskers zijn geen medische maskers. Ze bevatten geen roetfilters, zoals medische maskers van het type N95. Maar ze bieden wel de bescherming die je nodig hebt voor dagelijks gebruik en helpen de overdracht van virussen tegen te gaan. Gezichtsmaskers zijn in vele gebieden vereist voor openbaar gebruik en worden nu aanbevolen voor buitenshuis.

Wasbaar

De maskers zijn wasbaar in de wasmachine in een gesloten lingeriezakje tot 60°C

Belgisch product

Alle maskers worden in onze eigen atelier ontworpen, gedrukt en gestikt. Van stof tot masker!

Comfortabel

Door de elastische rekkers kan je het masker dragen naar jouw wens.

OEKO TEX gecertificeerd

Ook voor mensen met een huid-allergie zijn ze comfortabel.

Gemakkelijk ademen

De stof is dubbel gelaagd maar heeft toch een aangenaam gevoel bij het ademen.

Personaliseerbaar

Voor een bedrijf, een school,... of gewoon voor je kids of jezelf? Alles is mogelijk !

VTM NIEUWS kwam langs !

VTM NIEUWS kwam bij ons een kijkje nemen…

De gepersonaliseerde mondmaskers worden van stof tot masker bij ons geproduceerd. Je kan ze eenvoudig via onze editor volledig naar wens personaliseren. Wij drukken jouw gecreëerde lay-out op de OEKO TEX gecertificeerde stof. (Deze is kleurvast bij het wassen). Daarna wordt deze uitgesneden en gaat vervolgens naar onze stiksters. Een snel, betrouwbaar en VOORAL een Belgisch product! En of we er fier op zijn 😉

Voor alle leeftijden

Stijlvol & uniek

Je kan via onze website je mondmasker volledig personaliseren naar wens. We hebben tal van leuke designs voor je klaar staan. Wil je het sober, stoer of super opvallend? Wij hebben steeds een design dat voor je past.

Afwerking

Alle maskers worden afgewerkt met een witte of zwarte afwerkingsboord, door onze ervaren stiksters gekozen. Doorlopende afbeeldingen worden afgeraden.

OREN: Dit zijn ronde elastische SOFT rekkers die je zelf op maat van je oren kan knopen. Je past het masker even voor je hoofd en knoopt deze op de gewenste afstand.
TIP: Je kan de uiteindes een klein beetje afbranden, zo rafelen ze nooit meer af.

Bedrijven, verenigingen, VZW, evenementen …

Personaliseer met de huisstijl van jouw bedrijf

Onze samenleving is structureel veranderd door de uitbraak van Covid-19. Persoonlijke gezondheid en bescherming zijn een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Bescherm ook jouw werknemers en cliënteel op een originele manier.

Personaliseer het mondmasker in de huisstijl van uw bedrijf, evenement, sportclub,… Deze komen warmer, vriendelijker en vooral professioneler over dan de traditionele chirurgische maskers. Ze worden zelfs een “nieuwe” manier om aan marketing te doen.