Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Ontdek onze Communie collectie !

Huwelijk

Huwelijkscollecties

Van kaartjes tot bedankjes ...

Laat je verrassen door onze mooie collecties.
Ben je op zoek naar huwelijkskaarten met iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Neem alvast een kijkje op onze webshop. My Creative Prints is gespecialiseerd in zowel de huwelijkskaarten als de bedankjes, maar ook voor de aankleding van het feest. Zo past alles mooi bij elkaar en vormt het één geheel.

Eén van onze troeven is onze creativiteit: Onze volledige collectie huwelijkskaarten en bedankjes zijn exclusief verkrijgbaar bij My Creative Prints. Alles wordt binnenshuis bedacht, uitgewerkt en geproduceerd. 

Huwelijksuitnodigingen

in vormen en maten...

Huwelijkskaartjes hebben we in alle vormen en maten. Van standaard vierkant tot een leuke uitsnit. Je kan de huwelijksuitnodigingen volledig naar wens personaliseren. 

Een favoriet huwelijkskaartje?

Twijfel je over welke huwelijksuitnodiging het beste bij jullie past? Vraag een proefdrukje aan. Kies je favoriete kaart, pas deze aan naar wens en kies dan voor “proefdruk”. We sturen het gedrukte proefje naar je thuis. Zo kan je het bewonderen, aan voelen en snuffelen 😉

Een voorkeur?

Uitnodiging
met FOTO of liever iets GRAFISCH?

We hebben verschillende huwelijksuitnodigingen met een GRAFISCHE lay-out. We proberen deze op regelmatige basis aan te vullen, zodat je telkens kan genieten van de laatste nieuwe trends onder de huwelijksaankondigingen.

Ook de aankondigingen met een FOTO zijn een echte topper! Laat de mensen meegenieten van jullie romantische foto’s. Een huwelijksaankondiging met foto zegt meer dan 1000 woorden…

Wauw... bedankjes!

Maak je feest helemaal af met een mooi bedankje...

Verras je gasten met een leuk aandenken aan jullie huwelijksdag. Een origineel bedankje is niet alleen leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Je kan kiezen voor bloempotjes, stijlvolle zakjes of doosjes,… Maar we hebben ook veel unieke bedankjes: zoals whiskyflesjes, notitieboekjes, zeep of iets met een kaarsje voor extra gezelligheid.

Voor elk wat wils! Nog leuker is dat je deze allemaal identiek aan de lay-out van je huwelijksaankondiging kan kiezen. Zo vormt alles 1 mooi geheel.

Onder het motto: Wat je zelf doet, doe je beter...

zelf ontwerpen

Ontwerp je de uitnodiging of bedankjes liever zelf? Dan kan je met onze blanco templates aan de slag. Heb je zelf een patroontje of een leuke lay-out. Dan kan je deze in onze editor uploaden in onze blanco collecties.

Zo heb je toch een origineel product met een “touch” van je eigen stijl. Jullie huwelijksuitnodigingen zullen zo extra uniek zijn.

Showroom

Ben je fan van onze stijl en heb je een leuk idee, maar vind je het niet terug op onze webshop. Of wens je een uniek concept die jullie helemaal typeert?

Je kan online een afspraak boeken voor onze showroom, zo kunnen we samen even jullie wensen en de mogelijkheden bespreken. We helpen jullie graag verder met het uitdenken van een leuk concept. Onze designers kunnen hier dan mee aan de slag om jullie wensen op papier te plaatsen.

Alles voor een geslaagd feest!

My Creative Prints is al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van kaartjes met bijhorende bedankjes. We werken hoofdzakelijk altijd met afgewerkte collecties. Van ieder lay-out kaartje kan je ook alle bedankjes krijgen, maar ook tafeldecoratie, wegwijzers,… Deze zijn terug volledig aanpasbaar naar eigen wens en stijl.

Enveloppenkist met slotje

Ben je opzoek naar iets origineels om de gekregen envelopjes in te bewaren bij ontvangst? Wat dacht je van onze enveloppenkist met slotje? Deze kan je volledig in de stijl krijgen van de uitnodiging en de bedankjes.

Nadien kan je de box opvullen met leuke herinneringen. De box is geleverd met een slotje en een sleuteltje, zodat de envelopjes veilig kunnen bewaard worden op het avondfeest.

Hoe werkt onze editor?

Stap 1:
Bewaar uw ontwerp

Bij het maken van uw kaartje of bedankje, kies dan zeker voor “BEWAAR & DEEL JE ONTWERP”. Het ontwerp wordt dan 3 maanden voor u bewaart en gaat het bestand niet verloren.

Stap 2:
Bewerk uw kaartje.

Je kan de kaartjes of bedankjes volledig naar wens personaliseren. Je kan alles wijzigen van plaats, kleur, grote,…

Stap 3:
Opslaan in ontwerplijst

Door het ontwerp van je kaartje of bedankje te bewaren kan je nadien makkelijk nog iets aanpassen of wijzigen. Ja kan de lijst ook delen met je partner of vrienden.