Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Bewonder hier onze nieuwe Communie- en lentefeest collectie.

Silhouettes

Onze Silhouettes zijn hip, trendy en uniek. De Silhouettes hebben we in veel verschillende uitvoeringen maar onze echte bestseller zijn onze MINI-SILHOUETTES! De MUSTHAVE op ieder communie- of lentefeest, trouw, babyborrel,…

Wij maken voor u de mooiste uitsnit!

Strike a pose...

Mini of Gewoon?

Verras de gasten op jullie feest met een uniek en tof silhouette van het feestvarken, trouwkoppel of baby,… Hoe zotter hoe beter, WAUW-effect verzekerd!  Meter, oma, peter of opa zet je extra in de bloemetjes door het grote of triple silhouette

De mini-sihouettes: zijn ongeveer 10cm hoog en verkrijgbaar vanaf 10 stuks, ideaal als bedankje voor iedere gast op het feest.

De gewone silhouettes: zijn ongeveer 25 cm hoog en zijn per stuk verkrijgbaar. Ideaal voor een origineel meter of peter geschenk.

De triple silhouettes: dit zijn 3 silhouettes op 1voet. Ze zijn ongeveer 16 cm hoog en 30cm breed. Ideaal voor wie niet kan kiezen …

Personaliseer je voetje naar wens, upload je foto en wij doen de rest…

Voor elk wat wils

Stijlvol
&
uniek

Doe iets grappigs, doe iets zots of wees een echte dame… “bijna” alles is mogelijk in onze silhouettes.

Stoer, Leuk, lief of met een hobby...

Wat is jouw voorkeur?

Je kan van bijna elke foto een silhouette maken. Of je nu een uitgesproken hobby hebt, een lievelingsdier of een leuk idee voor een pose,… De enige pose die we echt AFRADEN is een zittende of liggende foto. Bij deze poses komen de silhouettes het minst mooi uit.

Personaliseer naar wens!

Bestel je silhouette in maar 3 stappen. Je kiest één van onze hippe designs, je personaliseert het opschrift op het voetje en upload daarna je foto. Wij snijden deze voor jullie uit. Dit hoef je dus NIET zelf te doen.

Uitsnit tussen de benen

Een opening of wit opgevuld?

Dit hangt sterk af van de positie van de voeten. Wens je een uitsnit tussen de benen? Zorg er dan voor dat het modelletje de voetjes op één lijn plaatst. Zo kan er een opening worden gemaakt, als de benen ver genoeg uit elkaar staan.

Bij dit silhouette kan je zien dat het ene voetje net iets verder staat dan het andere, waardoor een opening tussen de benen niet kan. Dit vullen we op met een witte achtergrond. Staat uw zoon of dochter bvb in het gras, dan zullen we deze weg doen en wit maken.

tweeling

Double the trouble,...

Niet voor onze silhouette!!

Je kan ze gewoon samen plaatsen op één silhouette. Laat ze eens stevig knuffelen en je krijgt het mooiste silhouette ooit ;)

5% Korting
Gratis E-book
Jammer!
10% Korting
Gratis verzending
€20 korting
Grijp je kans en win een mooie prijs!

Vul je e-mailadres in en draai aan het rad. Maak kans op één van onze mooie prijzen voor een geslaagd feest!

Onze spelregels:

  • 1 spelletje per e-mailadres
  • Vergeet niet: meedoen is belangrijker dan winnen ;).