Login of registreer om je ontwerpen te bewaren.
Tijdelijke korting op Mondmaskers , -20%

Veelgestelde vragen

Ontwerpen

Informatie over hoe je best je foto’s aanlevert.

Bij My Creative Prints kunnen de bestandsformaten JPG, TIFF & PDF verwerkt worden. De bestanden kunnen het beste voor 300DPI opgeslagen worden met 8 bits of 16 bits en een vooraf ingestelde sRGB kleurenomvang geüpload worden. Als die gegevens u niets zeggen, dan kunt gewoon op ons vertrouwen. Vanzelfsprekend wordt ook automatisch gecontroleerd of de gegevens van uw bestanden geschikt zijn voor uw bestelling een een hoogwaardige productie.

Bij My Creative Prints kunt u bestanden tot 1GB in jpg of tif indeling uploaden. Uw bestand moet minimaal 0,4 megapixel groot zijn (i.e. 700×700 pixels). De max grootte voor fotobestanden is beperkt tot 625 megapixel. Afhankelijk van de afmetingen van uw foto, kan uw foto bijvoorbeeld de volgende afmetingen hebben:

Vierkant: 25.000 x 25.000 pixels
3:2: 30.600 x 20.400 pixels
4:3: 28.850 x 21.650 pixels
19:6: 33.300 x 18.750 pixels
4:1: 50.000 x 12.500 pixels

Voor foto’s met een optimaal resultaat kunt u het beste bestanden uploaden met 300DPI, 8BIT en een sRGB kleurruimte. Mocht dit u niks zeggen, dan kunt u erop vertrouwen dat dit klopt. Uiteraard worden uw beeldbestanden automatisch getest op geschiktheid en kwaliteit en worden ze hoogwaardig geproduceerd.

U kunt uw bestand zowel in RGB als in CMYK uploaden. CMYK-bestanden worden tijdens het productieproces omgezet in sRGB. Wanneer uw bestand geen kleurprofiel heeft, dan gaan wij ervanuit dat uw bestand een sRGB-profiel heeft. Bij zwart-witfoto’s krijgt het bestand automatisch een GrayGamm2.2 kleurprofiel.

U kunt een beelduitsnede selecteren, de oriëntatie wijzigen, beeldwaarden regelen en verschillende afbeeldingseffecten toevoegen. Bij fotobewerking komt u via foto bewerken.

Bestelling

Informatie over het plaatsen en betalen van een bestelling.

Dit kan enkel via onze webshop. Via mail of facebook of andere kanalen is helaas niet mogelijk.

Als je een bestelling wilt wijzigen, neem je het best contact op met onze klantenservice op het nummer +32 9 296 44 68. ER kan enkel nog iets gewijzigd worden als de bestelling nog niet in productie zit.

Zij begeleiden jou dan verder om jouw aankoop te voltooien.

Annuleren kan alleen als je bestelling nog niet in productie zit. Is je product al verzonden? Dan kan je het pakket niet meer retourneren.

Verzending

Informatie over verzendingskosten en gratis afhalen in de winkel.

Als je bestelling aan huis moet worden geleverd bedraagt dit € 7,50. Afhalen bij een DPD afhaalpunt is ook mogelijk en dit bedraagt € 5,50. Afhalen in onze winkel is gratis. Ook wanneer je bestelling meer dan € 100 bedraagt (exclusief BTW) valt deze kost weg. 

Dit kan zeker, het beste is dat u dit even met ons afstemt. Indien u een dringende bestelling heeft dan kunnen we deze steeds voornemen in de productie, u kan hiervoor de functie “URGENT” selecteren. Hieraan is een meerkost van €25,00 verbonden.

Neutrale verzending betekent dat My Creative Prints niet herkenbaar is als producent of afzender. Uw adres wordt dan vermeld als afzender en op de producten en de verpakking vindt u geen logo van My Creative Prints. Op de factuur wordt u (als besteller) als aanspreekpartner opgegeven voor de ontvanger. Neutrale verzending kan nuttig zijn wanneer u de producten wilt doorverkopen en direct aan uw klanten wilt sturen. Dit dient wel vermeld te worden vooraf u de bestelling plaatst.

Dat kan zeker. U kan bij het bestellen van een product aanduiden of u dit wil laten lever of afhalen. Als u het komt afhalen zijn er uiteraard ook geen verzendingskosten.

Betaling

Informatie over alle mogelijkheden van betalingen.

Online kan je betalen met Bancontact (kaart en App), creditcard (Visa of MasterCard), PayPal, Apple Pay of via een handmatige overschrijving.

Aangezien we enkel met een webshop werken is dit niet mogelijk.

Kies bij het bestellen van jouw product voor de betaalwijze Bancontact en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met de Payconiq by Bancontact-App op je Smartphone. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis.

Je kan een betaling enkel doorvoeren via ons betaalsysteem Mollie. Deze heeft een Nederlands rekeningnummer. Mollie is een beschermd en beveiligd betaalplatform conform de EU reglementering. Enkel als u kiest voor afschrijving zal u deze terugvinden bij het afrekenen op uw bevestigingsbon. Via andere betaalmethodes gaat u direct door naar de gevraagde functie.

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser.