Verzending en Levering

Verzending en Levering

Bestellen bij My Creative Prints is super eenvoudig! We maken er een prioriteit van om alle bestellingen zo snel mogelijk bij jullie te laten aankomen! Voor het versturen van bestellingen werken wij samen met DPD. Deze worden vaak binnen 1 of 2 werkdagen geleverd nadat deze bij ons is verstuurd.

Je hebt keuze uit de volgende opties:

  • Thuislevering met DPD: Thuislevering met DPD (€7,50): Wanneer je kiest voor een levering bij jou thuis dan laat de bezorger je pakje achter in de brievenbus, belt hij aan of levert jouw pakje volgens jouw DPD voorkeur. Als DPD niet in staat is om je pakje bij jou te leveren, dan gaat het pakje naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt dan een kaartje in de bus waarop het adres van het afhaalpunt staat vermeld. Jouw pakje blijft 14 dagen ter beschikking in het afhaalpunt.
  • Levering in een afhaalpunt van DPD (€5,50): Jouw pakje wordt geleverd in één van de 800 afhaalpunten van DPD. Jouw pakje blijft daar 8 dagen ter beschikking. Vanaf het moment dat het pakket in de Pick-up parcelshop is geleverd, krijg je een bericht per e-mail of sms.
  • Afhalen bij My Creative Prints: Je kan je pakje tijdens onze openingsuren helemaal gratis afhalen bij My Creative Prints. De openingsuren kan je terugvinden op onze contact pagina.
 
Verzendingdetails

Hier vind je meer informatie over de werkwijze van de verschillende verzendingsmogelijkheden:

Proefdrukken: worden verstuurd via de pakketdienst van DPD.
Afhalen bij My Creative Prints: onze klantendienst brengt je op de hoogte via e-mail van zodra je bestelling klaar ligt voor de afhaling.
Thuislevering met DPD: De bezorger laat het pakketje achter in je brievenbus.
Levering in een afhaalpunt van DPD: Bij het bestellen kun je kiezen uit meer dan 800 afhaalpunten van DPD. Zodra het pakketje beschikbaar is in de Pickup parcelshop, krijg je een e-mail of SMS van DPD. Je hebt 8 dagen de tijd om je pakketje op te halen.